Uge sex

Hvad er Uge Sex?

Uge Sex er en seksualundervisningskampagne, som hvert år arrangeres af Sex & Samfund i uge 6. Antallet af deltagere er steget støt siden første kampagne i 2008 med 39.000 tilmeldte elever til senest i 2014 med over 275.000 tilmeldte elever.

Lærere i grundskolen og på ungdomsuddannelser kan tilmelde sig for at modtage gratis, tidssvarende undervisningsmaterialer.

Det indeholder Uge Sex-materialerne

Uge Sex-materialerne kommer rundt om alle vigtige emner inden for seksualundervisning, og i temamaterialerne bliver der hvert år sat fokus på specifikt udvalgte temaer. Alle materialer består af øvelser og opgaver, som er opbygget på en lettilgængelig måde med tips til underviser, angivelse af varighed og evt. forberedelse. Så de er lige til at gå til.

For eleverne betyder det undervisningsmaterialer, som taler deres sprog og tager dem seriøst, og som ikke mindst giver dem seriøs information som modvægt til det, de oplever i medier og det omgivende samfund.

 

Læs mere her:

http://www.sexogsamfund.dk/Default.aspx?ID=30783

 

Om forfatteren

Profile photo of Line Merete Nielsen

Line Merete Nielsen har skrevet 59 artikler for Pædagogisk Læringscenter Stilling Skole

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Uni-C Login